Fink: online financieringsportaal voor snel en eenvoudig inzicht in uw financieringskansen

Actualiteit | 30 maart 2016

Fink staat voor Financieringslink. Het biedt midden- en kleinbedrijven snel en gemakkelijk inzicht in hun financieringskansen bij meerdere financiers. Fink is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken. Bent u mkb-ondernemer en op zoek naar financiering en zoekt u een geschikte financier? Fink brengt ondernemers en intermediairs in het verkenningsproces naar financiering in contact met geschikte financiers. Hierbij maakt Fink het administratieve proces zo eenvoudig en kort mogelijk.

Fink voor ondernemers

Fink leidt u naar passende financiers, die uw onderneming verder kunnen helpen. U vult een tiental standaardgegevens in en stuurt deze via het online portaal eenvoudig naar een selectie van financiers die bij Fink zijn aangesloten. De financiers bekijken of uw aanvraag bij hen in aanmerking komt voor financiering en laten u dit via het online portaal van Fink weten. U kunt hierna zelf contact opnemen met de financier die het beste bij u past, om verder te onderzoeken hoe de financiering vorm kan krijgen.

Financieringsmarkt verbeteren

Met Fink wil het ministerie van Economische Zaken de dynamiek in de financieringsmarkt verbeteren. Fink standaardiseert het proces van financiering aanvragen en verlenen. Daardoor wordt het voor u als mkb-ondernemer duidelijker bij welke instantie u financiering kunt aanvragen. En voor financiers is uw aanvraag gemakkelijker te beoordelen, omdat u deze in een gestandaardiseerd formaat aanbiedt.

Eén keer informatie invullen, aanvragen bij meerdere passende financiers

In een beveiligde omgeving vult u uw plannen en een aantal financiële gegevens van uw bedrijf één keer in. Fink toont dan een lijst van aangesloten financiers, uiteenlopend van crowdfundingsplatforms tot participatiemaatschappijen en kredietunies. U kunt kiezen uit deze financiers. Vervolgens dient u met één druk op de knop uw aanvraag in bij de door u uitgekozen financiers. Via het portaal laat de financier u weten of uw aanvraag voor financiering bij hen kans maakt.

Meer informatie: http://www.financieringslink.nl/ of neem contact met ons op.

Auteur

Joyce Bertens

Fink: online financieringsportaal voor snel en eenvoudig inzicht in uw financieringskansen

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.