Belangrijke wijzigingen voor 2019 en verder | Informatie en tips voor ondernemers

Actualiteit | 4 december 2018

In deze vierde en laatste nieuwsbrief van 2018 vindt u een aantal van de voorgestelde wijzigingen op het Belastingplan 2019. Ook een Eindejaars top 10 voor onder meer de (mkb)-ondernemer, DGA en werkgever om het jaar 2018 slim af te sluiten. Onze adviseurs zijn u graag van dienst wanneer u vragen heeft.

In dit nummer:
Brexit: bereid u voor!  ● Dividendtaks blijft, bedrag wel naar ondernemers ● Forse herziening ontslagrecht ● Zijn uw kosten wel zakelijk? ● Top 10 Eindejaarstips 2018 ● Grote wijzigingen in de inkomstenbelasting ● Tips & actualiteiten

Download onze nieuwsbrief

Auteur

Alex Berkhout

Belangrijke wijzigingen voor 2019 en verder  | Informatie en tips voor ondernemers

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.