Corona-crisis | Beleid Horlings Nexia rondom het coronavirus (COVID-19)

Actualiteit | 17 maart 2020

Ga terug naar de overzichtspagina Nieuws rondom de corona-crisis

Wij houden nauwlettend de adviezen van het RIVM in de gaten. Op basis daarvan hebben we maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Uitgangspunt is dat we rekening houden met de gezondheid van onze medewerkers en relaties en we zoveel mogelijk fysiek contact op kantoor of bij relaties vermijden. Alle beschreven maatregelen gelden in ieder geval tot en met 28 april.

Maatregelen 

  • Een groot deel van onze collega’s werkt vanuit huis.
  • De hygiënemaatregelen op ons kantoor zijn aangescherpt.
  • Fysiek contact (handen schudden etc.) wordt vermeden.
  • Afspraken voeren wij waar mogelijk telefonisch of digitaal. Mocht er een fysieke afspraak gepland staan, dan zal uw contactpersoon hierover contact opnemen.
  • Heeft u gelegenheid om stukken digitaal aan te leveren? Dan geven wij hier de voorkeur aan.
  • Wilt u graag stukken komen brengen, zonder persoonlijk contact; wij hebben ook een brievenbus! Toelichting kan eventueel telefonisch of per e-mail (bij onduidelijkheden nemen wij altijd contact op).

De dagelijkse ontwikkelingen rondom het coronavirus worden nauwlettend in de gaten gehouden en maatregelen worden waar nodig bijgesteld.

Horlings Nexia blijft voor u klaar staan en we zijn eveneens goed bereikbaar. Afspraken over deadlines blijven gewoon staan totdat wij u anders informeren. We houden u op de hoogte over wijzigende maatregelen of eventuele maatregelen na 28 april. Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Auteur

Anne-Marie Dijkhorst

Corona-crisis | Beleid Horlings Nexia rondom het coronavirus (COVID-19)

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.