Bij Horlings werken we sámen aan groei

Bij Horlings kennen we de voldoening van een perfecte jaarrekening en een optimaal fiscaal advies. We verstaan het accountancy-vak dan ook als de beste. Maar bovenal zien we het als ons beroep om het sámen goed te doen: met elkaar, voor onze klanten – daar halen we passie en plezier uit.

Accountants en belastingadviseurs bij Horlings hebben een hoger doel voor ogen. We willen de ruimte scheppen waarbinnen onze klanten zich kunnen bezighouden met de kern van hun zaak. Ruimte om te innoveren, te ondernemen, te veranderen en te groeien. Ruimte voor de focus om te excelleren.

Zo wil Horlings de kampioen zijn van de markt waarbinnen we werken. En het zijn onze medewerkers die dat kunnen doen. Sámen kunnen doen. Kom je bij ons in dienst, dan word je dus lid van een hecht team dat voor elkaar klaarstaat, om er het allerbeste van te maken voor onze klanten.

De basis van ons succes zijn de korte lijnen, de onderlinge hulpvaardigheid en de vriendschappelijke samenwerking. Successen vieren we graag met borrels en feesten. We houden van een gezonde balans tussen werk en vrije tijd. Veel collega’s houden ook van sporten om lekker fit te blijven, en doen dat vaak ook met elkaar.

We bieden onze medewerkers graag alles wat er nodig is om het beste uit zichzelf te halen. Dat zijn uitstekende arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijke extra´s;

  • goede begeleiding;
  • studie- en groeimogelijkheden;
  • de kans om direct op klanten te werken;
  • en om te profiteren van internationale perspectieven via ons Nexia-netwerk.

Dit alles in combinatie met de kans om te ontspannen, te sporten, te feesten en werk en vrije tijd goed te combineren.

Horlings biedt de uitstekende voorwaarden en omstandigheden die gedreven professionals zoeken en nodig hebben, maar we beloven: bij ons mag je ook jezelf zijn! Op die manier ondersteunt ons talent onze ambitie om de ruimte te scheppen waarbinnen onze klanten kunnen groeien. Want om klanten te laten groeien, moeten we zelf ook goed kunnen gedijen.

Wij geloven dat je carrière een onderdeel is van je levensverhaal waaraan je zelf moet kunnen meeschrijven. Persoonlijke groei ontstaat wanneer de puzzelstukjes samenvallen. Wanneer je talent, kennis, vaardigheden en ervaring aansluiten bij wat je werk nodig heeft. Wanneer collega's en klanten zitten te springen om je inbreng. En wanneer je hartstochtelijk bezig kunt zijn met werk waar je achter staat.

Werken bij Horlings is daarom een sprong vooruit. Maar ook het begin van een nieuw avontuur!

Wil je eerst meer lezen over Horlings? Lees meer over onze organisatie.

Gedreven en dichtbij, dat zijn wij!

Stage & Afstuderen

Bij Horlings ben je van harte welkom om stage te lopen of af te studeren in accountancy en belastingadvies. We bieden jou een uitdagende werkomgeving, waarin we professionele ondersteuning en goede samenwerking vanzelfsprekend vinden.

Meeloopdag

Als tweede- en derdejaars hbo- en academische student Accountancy, Bedrijfseconomie, Fiscale Economie of Fiscaal Recht kun je bij ons in één dag kennismaken met het vak van (assistent-)accountant of belastingadviseur. Loop eens mee met een van onze medewerkers en ervaar welke werkzaamheden je in de praktijk tegenkomt. Ook maak je kennis met een aantal softwarepakketten. Natuurlijk kun je de hele dag vragen stellen. Zo kun je goed bepalen of Horlings bij je past.

Oriënterende stage

Derdejaars hbo-studenten Accountancy en Bedrijfseconomie kunnen bij ons werken tijdens een oriënterende stage van circa drie maanden. Deze stage is een zogenaamde meewerkstage: je brengt de geleerde theorie direct in de praktijk en voelt meteen of werken binnen Horlings past bij jou. Je werkt altijd in een klein team en voert taken uit die bij het werk van een assistent-accountant horen. Je krijgt een vaste mentor die je begeleidt en bij wie je altijd terecht kunt met vragen.

 

Start je carrière bij Horlings

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.