Corona-crisis | Evenement: de NOW en andere maatregelen

Actualiteit | 4 juni 2020

Evenement: De NOW en andere maatregelen

Op dinsdag 23 juni (van 10:00 – 12:30) organiseren wij, speciaal voor onze relaties, een bijeenkomst over de NOW en andere maatregelen in de grote zaal. Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar.

Wat betekent de uitbraak van het coronavirus voor u als ondernemer? Wat houdt de NOW 2.0 in en wat is het verschil met de NOW 1.0? En waar moet u op letten bij het aanvragen van deze regelingen? Welke andere maatregelen zijn inmiddels verlengd en zijn mogelijk interessant voor u? Verschillende specialisten van Horlings gaan hier tijdens het evenement: de NOW en andere maatregelen op in.

Bekijk het programma en meld u aan

Auteur

Anne-Marie Dijkhorst

Corona-crisis | Evenement: de NOW en andere maatregelen

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.