De AVG puntjes op de i

Alert

Kom voor praktische hulp naar onze High Tea

donderdag 13 september 2018 | 15.30 – 17.00 uur | Amsterdam

Ongetwijfeld weet u dat op 25 mei 2018 de AVG in werking is getreden. De nieuwsbrieven, kranten etcetera hebben er vol van gestaan. En u bent er zelf mee aan de slag geweest of – in de meeste gevallen – u bent er nog steeds mee aan de slag!

Wilt u weten of u echt alle punten heeft behandeld of ziet u op dit moment door de bomen het bos niet meer en heeft u hulp nodig? Wij nodigen u graag uit voor ‘De AVG puntjes op de i High Tea’.

Datum: donderdag 13 september met een high tea.
Inloop: 15.00 uur
Start programma: 15.30 uur.
Einde: 17.00 uur.

Het programma baseren wij grotendeels op uw vragen. Uiteraard worden deze anoniem behandeld. Schroom dus niet om al uw vragen/opmerkingen vooraf te mailen naar info@horlings.nl.

Deelname aan het programma is gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar marketing@horlings.nl.

Wij ontmoeten u graag op onze nieuwe locatie, Koningin Wilhelminaplein 30 te Amsterdam!

Auteur

Anne-Marie Dijkhorst

De AVG puntjes op de i

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.