Financiële Administratie

Kees Visser
kvisser@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Als ondernemer wilt u uiteraard weten hoe uw bedrijf er financieel voor staat. Want met die kennis kunt u de juiste acties ondernemen. Een financiële administratie die op orde is, geeft u daarvoor het juiste inzicht. Maar voor veel ondernemers is het vastleggen van financiële handelingen geen specialisme. En zeker geen activiteit waar zij energie van krijgen. Het komt erbij. Het moet. Met het gevolg dat de administratie veelal meer tijd kost dan nodig. Tijd die u beter aan uw bedrijfsvoering kunt besteden.

 

lees meer

Administratie, uitgevoerd voor bedrijven

De financiële administratie van bedrijven is voor ons als accountants juist wel een van onze specialismen. En een activiteit die wij goed en in niet meer dan de gewenste tijd uitvoeren. Wij nemen uw administratie dan ook graag geheel of gedeeltelijk voor u uit handen.

 

Passend bij uw bedrijf en bedrijfsvoering

Natuurlijk heeft elke onderneming te maken met unieke wensen en situaties. Daarom richten wij online de financiële administratie zodanig in dat het past bij uw bedrijf en uw bedrijfsvoering. De uitvoering kunt u vervolgens zelf doen, het gedeeltelijk aan ons uitbesteden of het helemaal uit handen geven.

 

Solide fundament voor beslissingen

Besteedt u uw financiële administratie aan de adviseurs van Horlings  uit, dan weet u zeker dat het goed gebeurt. U heeft dan een solide fundament aan informatie waarop u uw beslissingen kunt nemen en houdt u meer tijd over om die beslissingen te realiseren.

Veel voorkomende werkzaamheden

Begeleiding / opzet administratie
Verwerken administratie
Periodieke rapportage
Correspondentie/secretariële werkzaamheden
Overige financieel administratieve werkzaamheden

 

Wilt u ook uw financiële administratie (gedeeltelijk) uitbesteden?

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij voor ondernemers de financiële administratie inrichten en uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op.

lees minder

 

Contact met Horlings over Financiële Administratie

[vfb id=25]

Gerelateerde berichten voor Financiële Administratie

Geërfde schulden niet van invloed op maximum excessief lenen

Actualiteit | 29 augustus 2023

Erft u aandelen in een bv? Bevat deze erfenis ook schulden? Heeft u in de betreffende bv een aanmerkelijk belang? En bedragen door de erfenis de schulden bij de bv

Lees meer

Advieswijzer Eigen woning 2023

Actualiteit | 29 augustus 2023

Voor de eigen woning gelden duidelijke en strenge fiscale regels. Een lening voor de eigen woning moet bijvoorbeeld aan aflossingseisen voldoen om voor renteaftrek in aanmerking te komen. En die

Lees meer

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.