Evenement: de NOW en andere maatregelen

Evenement: De NOW en andere maatregelen

Onlangs kondigde de overheid aan dat we in kleine groepen (maximaal 30 personen) bij elkaar mogen komen. Wij hanteren zelf maximaal 10 personen. Die kans laten wij natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Daarom nodigen we u graag uit voor het evenement: de NOW en andere maatregelen.

Op dinsdag 23 juni (van 10:00 – 12:30) organiseren wij, speciaal voor onze relaties, een bijeenkomst over de NOW en andere maatregelen in de grote zaal. Er zijn slechts 10 plaatsen beschikbaar.

Wat betekent de uitbraak van het coronavirus voor u als ondernemer? Wat houdt de NOW 2.0 in en wat is het verschil met de NOW 1.0? En waar moet u op letten bij het aanvragen van deze regelingen? Welke andere maatregelen zijn inmiddels verlengd en zijn mogelijk interessant voor u? Verschillende specialisten van Horlings gaan hier tijdens het evenement: de NOW en andere maatregelen op in.

Programma

23 juni

10:00 uur Ontvangst
10:15 uur Aanvang programma
10:20 uur De NOW door Anne-Marie Dijkhorst (arbeidsjurist)
11:15 uur Break
11:30 uur Andere maatregelen door Marc Derks (belastingadviseur en partner)
12:30 uur Einde

Een veilig evenement

Wij begrijpen heel goed dat u misschien vragen heeft over hoe een live evenement er precies uit komt te zien in een ‘anderhalve meter economie’. Uiteraard hebben wij daar heel lang en goed over nagedacht. Uw gezondheid en veiligheid staat voorop. Zo volgt Horlings natuurlijk de richtlijnen van het RIVM en hebben wij de zaal zo ingericht dat het altijd mogelijk is afstand tot elkaar te bewaren. Ook is er veel aandacht voor hygiëne. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze speciale informatiepagina.

Wij zien u graag op maandag 22 of dinsdag 23 juni!

Vragen / hulp nodig?

Kunt u niet bij het evenement: de NOW en andere maatregelen zijn, maar heeft u wel vragen over de verschillende regelingen? Wij van Horlings staan voor u klaar. Neem contact op met uw vaste contactpersoon binnen Horlings.

U kunt ook contact opnemen met de Horlings corona helpdesk:

Anne-Marie Dijkhorst (voor arbeidsrechtelijke zaken)
adijkhorst@horlings.nl

Joshua Jung (voor fiscale zaken)
jjung@horlings.nl

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.