Exact Cloud Award 2018

Bedankt voor het stemmen!

Het stemformulier is nu gesloten. Wij willen iedereen die op ons heeft gestemd bedanken! Wij behoren tot de top 15 kantoren en daar zijn wij natuurlijk ook al trots op.

 

Wij delen graag meer

Er kan nog tot 22 juni op ons worden gestemd! Deelt u onze oproep om te stemmen op social media? Onder de delers en likers verdelen wij:
  • een door Max Verstappen gesigneerde Red Bull cap;
  • een door Max Verstappen gesigneerd boek;
  • een clinic van Bianca Baak, atlete met een olympische missie en topper bij Horlings;
  • een financiële health check.
Om mee te dingen naar de prijzen moet u het volgende doen:
Volgt u ons nog niet op social media? Klik op de icoontjes, like & share onze berichten.
Exact Cloud Award 2018

Delen is vermenigvuldigen

Zoals u wellicht heeft vernomen zijn wij als Horlings genomineerd voor de Exact Cloud Award 2018. Inmiddels behoren wij tot de top 15 kantoren en daar zijn wij natuurlijk trots op. Nu willen wij uiteraard graag door naar de volgende ronde -de laatste 6- en hebben uw hulp daar bij nodig!

Wilt u onze stemmen vermenigvuldigen? 
Dat vinden wij ontzettend leuk en het werkt als volgt:

  • Stem zelf (als u dat nog niet heeft gedaan)
    Ik stem op Horlings

of gebruik de QR code 

  • Deel de berichten via uw eigen social media kanalen zodat wij zoveel mogelijk stemmen behalen.
Natuurlijk horen wij graag waarom wij moeten winnen maar u kunt dit veld ook leeg laten.
LET OP: Uw stem is pas definitief wanneer u deze bevestigt via de button in de mail die u van Exact ontvangt. Stemmen is mogelijk tot 22 juni 2018.
Exact Cloud Award 2018

Onze pitch voor de Exact Cloud Award

Genomineerd word je niet zomaar. En het waarom proberen toe te lichten in een korte tijd terwijl er een camera op je gericht staat... Dat doe je ook niet zomaar. Gelukkig is onze Olaf Boon niet alleen een topper in zijn werk, maar ook voor de camera! Bekijk hier onze pitch!

Exact Cloud Award 2018

Horlings behoort tot de top 15 kantoren voor de Exact Cloud Award 2018!

Wat is de Exact Cloud Award?
Dit is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen.

De Cloud Award is niet zomaar een onderscheiding. Met je deelname laat je zien dat je een voortrekkersrol vervult in het veranderende accountancyvak. Dat jij je klanten aantoonbaar helpt met dienstverlening die hun succes vergroot.

En nu?
Nu hopen wij op zoveel mogelijk stemmen om naar de volgende ronde door te gaan. Helpt u mee? U kunt hier uw stem op ons uitbrengen. Er kan gestemd worden tot en met 22 juni.

Exact Cloud Award 2018

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.