Hoe verder na Prinsjesdag | Informatie en tips voor ondernemers

Actualiteit | 20 oktober 2016

Met het pakket Belastingplan 2017, bestaande uit zes fiscale wetsvoorstellen, zijn de fiscale plannen voor het komende jaar bekend gemaakt. In onze nieuwsbrief hebben wij een drietal belangrijke maatregelen kort voor u op een rij gezet.

Verder in onze nieuwsbrief aandacht voor:

Pakket Belastingplan 2017 ingediend ● Wet DBA: correctie met terugwerkende kracht ● Wijziging zakelijke auto 2017-2020 ● Schenk € 100.000 belastingvrij voor eigen woning ● Nieuwe oplossing voor pensioen in eigen beheer ● Het familiestatuut ● Definitieve rendement Box 3 bekend

Download onze nieuwsbrief

Auteur

Alex Berkhout

Hoe verder na Prinsjesdag | Informatie en tips voor ondernemers

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.