Hoe verder na Prinsjesdag | Informatie en tips voor ondernemers

Actualiteit | 17 oktober 2018

Met het pakket Belastingplan 2019, zijn de fiscale plannen voor het komende jaar bekend. Wij hebben een aantal belangrijke wijzigingen in onze nieuwsbrief voor u op een rij gezet. Er is voldoende om de laatste maanden van het jaar nog aandacht aan te besteden. Onze adviseurs helpen u graag.

In dit nummer:
Prinsjesdag 2018: de belangrijkste plannen voor uw bedrijf  ● Dga-pensioen bij echtscheiding belast of niet? ● Zo gaat de fiscus om met uw cryptovaluta ● Ernstig ziek? Wie behartigt uw zakelijke belangen? ● Dga-taks 2022: max 500.000 onbelast lenen ● Overname van bedrijf door vennoot of werknemer? ● Kleine ondernemersregeling BTW herzien  ● Tips & actualiteiten

Download onze nieuwsbrief

Auteur

Alex Berkhout

Hoe verder na Prinsjesdag | Informatie en tips voor ondernemers

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.