Horlings behoort tot de top 15 kantoren voor de Exact Cloud Award 2018!

Alert

Wat is de Exact Cloud Award?
Dit is de verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen.

De Cloud Award is niet zomaar een onderscheiding. Met je deelname laat je zien dat je een voortrekkersrol vervult in het veranderende accountancyvak. Dat jij je klanten aantoonbaar helpt met dienstverlening die hun succes vergroot.

En nu?
Nu hopen wij op zoveel mogelijk stemmen om naar de volgende ronde door te gaan. Helpt u mee? U kunt hier uw stem op ons uitbrengen. Er kan gestemd worden tot en met 22 juni.

Exact Cloud Award

 

 

Auteur

Horlings behoort tot de top 15 kantoren voor de Exact Cloud Award 2018!

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.