Horlings is verhuisd!

Alert

Met ingang van 17 augustus 2018 zijn wij verhuisd naar een andere locatie binnen Amsterdam. Onze nieuwe werkplek is flexibel en efficiënt ingericht. Een fijne en frisse werkomgeving waar wij u binnenkort graag verwelkomen.

Ons nieuwe onderkomen bevindt zich in het kantoorgebouw Prinsenhof aan het Koningin Wilhelminaplein 30, 1062 KR Amsterdam. Onze contactgegevens blijven hetzelfde. Bij bezoek kunt u gratis parkeren op het parkeerdek van het gebouw Prinsenhof (oprit bij de gele banieren).

Als het parkeerdek vol is kunt u op onze kosten gebruik maken van de parkeergarage van het World Fashion Centre.

 

Auteur

Joyce Bertens

Horlings is verhuisd!

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.