In navolging van Nexia International en de vele aangesloten kantoren zijn wij vanaf 3 oktober 2016 over gegaan naar een nieuwe huisstijl. Wij zien het belang van het verbinden van onze kennis met die van onze cliënten en andere relaties en zijn daarom ook sinds jaar en dag aangesloten bij Nexia International.

Onze verbondenheid met Nexia International hebben wij altijd uitgedragen door middel van het logo van Nexia International. Door nu het merk Nexia toe te voegen aan onze naam in het logo, dragen wij deze verbondenheid nu nog prominenter uit. Onze correspondentie, website en overige communicatie hebben voortaan het uiterlijk dat u hierbij aantreft. De naamswijziging is niet van invloed op zaken zoals e-mail en website adres.
Wij blijven dan ook nog steeds hetzelfde accountants- en belastingadvieskantoor dat u gewend bent: alert op ontwikkelingen, ondernemend door actief in te spelen op kansen vanuit een eigen visie, een persoonlijke omgang en pragmatisch in het toepassen van wet- en regelgeving.

Wij zijn best een beetje trots op onze nieuwe huisstijl en hopen dat u het ook mooi vindt. Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van dit schrijven, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Namens Horlings Accountants & Belastingadviseurs B.V.

Nico Kuipers
Voorzitter

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.