Horlings Nexia benoemt drie nieuwe partners

Actualiteit | 22 januari 2018

Met ingang van 1 januari heeft Horlings Nexia drie nieuwe partners benoemd.

Cindy Rabe MSc RA (1985) zal zich richten op het verder uitbouwen van de sterke positie die Horlings heeft op het gebied van audits en advisering bij onderwijsinstellingen.

Stefan Groenewoud MSc RA (1984) gaat mede leiding geven aan de audit praktijk van Horlings, waar circa 35 mensen werkzaam in zijn. Stefan heeft een divers klantenpakket. Hij bedient zowel non profit, profit als nationale en internationale klanten.

Mr. Marc Derks (1970) geeft leiding aan de belastingadvies afdeling van Horlings en zal met name de uitgebreide internationale belastingadviespraktijk verder uitbouwen.

Auteur

Nico Kuipers

Horlings Nexia benoemt drie nieuwe partners

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.