Brancherapportages

Horlings heeft sinds haar oprichting in 1973 veel kennis en ervaring opgedaan in allerlei branches en sectoren, waaronder onder andere de advocatuur, bouw, detailhandel en horeca. Binnen de sector onderwijs is er bij Horlings zelfs dagelijks een team van specialisten aan de slag. Kijk ook eens op onze andere websites die wij speciaal voor de onderwijssector ontwikkelden.

Interessante brancherapportages

Via ons SRA-netwerk hebben wij de beschikking over interessante brancherapporten, die wij graag ter beschikking stellen.

Contact met Horlings

Contact met Horlings
 

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.