Samenwerking

Horlings gelooft in het aangaan van verbindingen om kennis te delen. Daarom is zij actief in de volgende samenwerkingsverbanden:

Nexia

Nexia Nederland, accountancy en belastingadvies, is een samenwerkingsverband van Horlings en Koenen en Co met meer dan 600 medewerkers en 11 vestigingen verspreid over Nederland. Zowel klanten als medewerkers van de kantoren van Nexia Nederland profiteren van onze schaalgrootte, terwijl de persoonlijke aanpak en betrokkenheid van de onafhankelijke regionale accountantskantoren gehandhaafd blijven. Klanten, regionaal, nationaal en internationaal actief, vinden bij de kantoren van Nexia Nederland alle expertise in accountancy en belastingadvies. Nexia Nederland is lid van Nexia International. Voor meer informatie over Nexia Nederland kunt u contact opnemen met één van de partners. Nexia Nederland Postbus 53045, NL-1007 RA Amsterdam Telefoon (020) 570 02 00

Vaktechnisch Bureau accountancy en Fiscaliteit

De Nexia Nederland partners hebben een eigen vaktechnisch bureau accountancy en fiscaliteit. Het Bureau Vaktechniek werkt nauw samen met Nyenrode Business Universiteit. Nexia Nederland kiest hiervoor vanwege de groeiende complexiteit van regelgeving en de groeiende noodzaak in de sector om snel academische ondersteuning te verwerven. Met de oprichting van het Bureau Vaktechniek zetten de partners van Nexia Nederland een wezenlijke stap in haar streven naar uitbreiding van haar dienstverlening aan clienten in heel Nederland. Het samenwerkingsverband Nexia Nederland stelt de partners in staat zowel de kwaliteit van de vaktechniek op topniveau te houden als de kosten daarvan in balans te houden.

Nexia International

Nexia International is een wereldwijd netwerk van onafhankelijke accountants, zakelijke adviseurs en consultants vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Nexia International schaart zich binnen de top 10 van 's werelds grootste internationale netwerken binnen de financiële dienstverlening. Met dit actieve lidmaatschap zijn wij in staat uw grenzeloze ambities te ondersteunen en u te adviseren voor zaken in elk land ter wereld. De sleutel tot het succes van Nexia is haar wereldwijde samenwerking met organisaties die in de top tien staan van 's werelds meest toonaangevende financiële en economische centra. Door deze positionering biedt Nexia hoogstaande service aan haar internationale klanten. Meer informatie over Nexia International is te vinden op de website: www.nexia.com

SRA

Horlings is lid van SRA. Een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Er werken 20.000 professionals die advies en ondersteuning leveren op accountancy-, fiscaal en juridisch gebied.

Contact met Horlings

Contact

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.