Loonadministratie

Loonadministratie uitbesteden

Betrokken en dichtbij, dat zijn wij. Hiermee bedoelen wij dat als u ons als account aanstelt, u kunt rekenen op het volgende:

  • Een team met kennis van zaken. We beschikken over specialistische kennis van ExactOnline, fiscalisten en directeur-grootaandeelhouders in het middelgrote midden-en kleinbedrijf.
  • U kunt erop rekenen dat wij een meedenkende houding beschikken en proactief zijn. Wij denken met u mee in oplossingen;

Stel een vraag aan de partner:

Kees Visser
kvisser@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

kvisser@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Portal
ESS

CAO
Minimumloon
30% regeling
Document generator

 

Loonadministratie

Jaaropgave

Wij richten niet alleen op uw jaarrekening, maar hebben nadrukkelijk ook aandacht voor de verder professionalisering van uw organisatie. U krijgt van ons duidelijke en op de omvang van uw organisatie afgestemde adviesen;

Download de brochure

  • Arbeidscontract
  • Werknemersdossier
  • Werkgeversdossier
  • Beoordelingen 
  • Qwoater 
  • Dienstverband

 

Loonadministratie

Koppeling loonpakket

Horlings maakt voor de salarisverwerking gebruik van de software van Loket.nl

De continuïteit van de salarisverwerking is te allen tijde gewaarborgd doordat meerdere medewerkers van de bijzonderheden van uw salarisadministratie op de hoogte zijn.  Bovendien is de salarisverwerking zodanig gestandaardiseerd, dat ook andere medewerkers werkzaamheden kunnen overnemen.

HRM

Vraag vrijblijvend een demo aan.

Michael Salman
msalman@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Loonadministratie

Employee Self Service

Informatie over

 

Ondernemen met Horlings

Verlofregistratie
Vakantiedagenregistratie
Vakantieuren registratie
Digitaal declareren

Loonadministratie

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.