Nexia International wordt het negende grootste wereldwijde accountant netwerk

Actualiteit | 8 februari 2018

Nexia International (Nexia), een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren, is verheugd aan te kondigen dat volgens het laatste International Accounting Bulletin (IAB) Wereldonderzoek het netwerk sinds vorig jaar één plaats is gestegen tot het negende grootste wereldwijde netwerk binnen de financiële dienstverlening, zoals gemeten aan de hand van inkomsten uit vergoedingen.

De financiële resultaten voor 2017 laten een totale vergoeding zien van meer dan US $ 3,62 miljard – een stijging van 13% ten opzichte van 2016.

Deze toename van de wereldwijde omzet is het gevolg van groei over het hele netwerk. De regio Azië-Stille Oceaan behaalde een spectaculaire groei van 62%, waaronder een verdubbeling van de provisie-inkomsten in China voor het tweede achtereenvolgende jaar.

De regio Noord- en Midden-Amerika liet een stijging zien van 8%, gematcht door Europa, het Midden-Oosten en Afrika, die met 7% groeiden.

Kevin Arnold, CEO van Nexia International, zei: “Deze indrukwekkende groei in het hele netwerk is geweldig nieuws en we zijn verheugd dat we zijn gestegen naar de 9e positie in de wereldwijde ranglijst.

Deze stijging van de provisie-inkomsten is een duidelijk bewijs dat we onze langetermijn groeistrategie voor het werven van hoogwaardige bedrijven in belangrijke en opkomende wereldmarkten met succes blijven uitvoeren.”

Auteur

Joyce Bertens

Nexia International wordt het negende grootste wereldwijde accountant netwerk

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.