Bedrijfsvoering

Als ondernemer wilt u uw onderneming zo goed mogelijk aansturen. Daarbij is het van groot belang dat de basis, de financiële informatie, goed en actueel is. Met technologische vernieuwingen kunt u uw organisatie managen op basis van actuele bedrijfsgegevens. Wilt u advies hoe u uw bedrijfsvoering kunt baseren op de cijfers? Dan staan onze adviseurs voor u klaar.

lees meer

Processen verbeteren

Neemt u de juiste beslissingen, dan kunt u processen in uw organisatie verbeteren die kostenbesparingen opleveren, uw resultaten verbeteren en de groei versnellen. Maar wat zijn de juiste beslissingen? Wat is effectief, wat is efficiënt en hoe zijn uw prestaties vergeleken met branchegenoten?

Business Booster™; actuele managementinfo met betrouwbare cijfers

Een antwoord op deze vragen krijgt u met de Business Booster™; een dashboard met managementinformatie gebaseerd op onder andere uw actuele cijfers. Daarbij geeft het u ook inzicht in uw kansen, hoe u uw concurrentiepositie kunt versterken en wat daarbij de beste prestatie-indicatoren zijn waarmee u scherper en sneller kunt sturen. Met deze informatie verrijken we de financiële verslaglegging die we in heldere managementrapportages volgens elke gewenste frequentie met u doornemen; per maand, per kwartaal of per halfjaar. Zodat u kunt managen met actuele, betrouwbare cijfers.

Veel voordelen

De Business Booster™ van Horlings biedt u veel voordelen zoals een actueel inzicht, controle op actuele en toekomstige cijfers, een snellere totstandkoming van de jaarrekening en de mogelijkheid om al uw gegevens in de rapportage online te delen met derden zoals uw bankier en de Belastingdienst.

Wilt u ook advies?

Heeft u interesse in een advies op basis van uw actuele cijfers? Waarbij uw adviseur ook de cijfers uit uw branche kent en u kan adviseren hoe u uw concurrentiepositie kunt versterken? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Neemt u contact met ons op?

lees minder

Contact met Horlings over Bedrijfsvoering

[vfb id=25]

Horlings biedt de volgende diensten aan voor Bedrijfsvoering

Online Administratie

Als ondernemer begrijpt u als geen ander dat de financiële administratie de basis is voor uw managementinformatie. Die basis moet

Lees meer

Personeels- en Salarisadministratie

Het bijhouden van een goede personeels- en salarisadministratie kost tijd, vaak teveel als het aan de ondernemer ligt. En dat

Lees meer

Managementinformatie

Dankzij technologische vernieuwingen verandert de manier waarop we werken. Vandaag de dag is het mogelijk om een actueel inzicht in

Lees meer

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.