De DGA zakelijk en privé

Download de brochure
Kees Visser
kvisser@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

Als DGA (directeur-grootaandeelhouder) heeft u te maken met een complexe financiële situatie. Uw rechtspositie is anders dan van anderen en u heeft daarmee ook andere financiële mogelijkheden, rechten en verplichtingen. En daarbij is uw privévermogen nauw verbonden met die van het bedrijf. Allemaal zaken die relevant zijn als u privé of zakelijk beslissingen wilt, of moet, nemen. Dan het is belangrijk dat u een accountant heeft die op de hoogte is van uw situatie en van de mogelijkheden die een DGA heeft. Zo een accountant vindt u bij Horlings.

lees meer

Bij privé en zakelijke vraagstukken

Onze accountants zijn er om u als DGA van advies te voorzien in zowel privé als zakelijke vraagstukken, zoals bijvoorbeeld:

  • Salaris en dividend
  • Bijverdiensten
  • Verzekeringen tegen het risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • Pensioenregelingen
  • Fiscale zaken
  • Financiering van uw eigen woning
  • Over en weer lenen of huren
  • Het privégebruik van de auto

Accuraat en persoonlijk

Wilt u meer weten over uw financiële ruimte, zowel zakelijk als privé? Dan brengen wij met u uw situatie in kaart. Vanzelfsprekend kijken we dan ook naar de uitdagingen waar u mee te maken heeft en uw ambities voor uw onderneming én voor u als persoon. Daarbij houden we ook rekening met veranderingen in regelgeving en leggen het verband naar uw situatie. Zo heeft u altijd een accuraat en persoonlijk advies, speciaal gericht op de unieke situatie die u als DGA heeft.

Horlings accountants, voor advies aan de DGA

Bent u DGA en wilt u kunnen vertrouwen op een persoonlijk, deskundig advies? Dan staan de accountants van Horlings voor u klaar. Neem gerust contact met ons op voor een eerste kennismaking.

lees minder

Contact met Horlings over DGA

[vfb id=25]

Horlings biedt de volgende diensten aan voor De DGA zakelijk en privé

Advisering en consultancy

Advies voor uw organisatie Wilt u meer dan inzicht in uw cijfers alleen? Dan staan de veelzijdige bedrijfsadviseurs van Horlings

Lees meer

Fiscale Advisering

De specialisten van Horlings Nexia helpen u graag met allerlei fiscale vraagstukken waar u als ondernemer mee te maken heeft.

Lees meer

Aangiften

Wij verzorgen de belastingaangiften op het gebied van inkomsten-, vennootschaps-, loon- en omzetbelasting. Maar ook voor alle andere belastingen waar

Lees meer

Managementinformatie

Dankzij technologische vernieuwingen verandert de manier waarop we werken. Vandaag de dag is het mogelijk om een actueel inzicht in

Lees meer

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.