Online tools

Met handige tools voert u de personeels- en salarisadministratie gewoon online. Zo bespaart u tijd en gedoe en heeft u 24/7 vanaf elke locatie inzicht in uw onderneming.

Personeel en Salaris Online

Personeel en Salaris Online is een praktische en veilige online tool waarmee u direct toegang heeft tot werknemersgegevens, de salarisadministratie en personeelsdossiers. U kunt vanaf elke locatie online uw gegevens raadplegen, bewerken en u heeft altijd inzicht in de meest actuele informatie over uw medewerkers.

lees meer

Informatie per medewerker, afdeling of het hele bedrijf in een app

Personeel en Salaris Online kunt u gebruiken voor onder andere:

  • Aanvragen en vastleggen van verlof
  • Actueel overzicht van de reiskosten
  • Registratie van het ziekteverzuim
  • Toegang tot werkgevers- en werknemersdossiers zoals kopie van ID-bewijzen, contracten, beoordelingen, etc.
  • Alle informatie is per medewerker inzichtelijk maar geeft ook het grote overzicht zoals de ontwikkeling van loonkosten per afdeling of voor het gehele bedrijf.

Werkgevers-app

Een andere handige tool is de Werkgevers-app. Hiermee kunt u mobiel alle administratie over het personeel snel bekijken en regelen. Bijvoorbeeld voor het goedkeuren of afwijzen van verlofaanvragen, loonaangiftes accorderen, loonstroken bekijken en belangrijke momenten onthouden zoals verjaardagen, jubilea of contracten en opleidingen die aflopen.

Personeel- en Salaris-app

De Personeel- en Salaris-app is een makkelijke online tool voor de werknemers van onze klanten. Uw werknemers hebben hiermee altijd en overal inzicht in belangrijke zaken zoals hun salaris en persoonlijke documenten; bijvoorbeeld hun contract, de arbeidsvoorwaarden én de laatste jaaropgaven. Ook kunnen ze met deze app eenvoudig verlof aanvragen en hun verlofsaldo bekijken.

Meer weten of een demonstratie?

Deze online applicaties zijn handige aanvullingen op de reguliere administratieve dienstverlening. Wilt u ook besparen op tijd en papieren rompslomp? Dan kunt u als klant van Horlings gebruik maken van deze apps. Voor meer informatie of een vrijblijvende demonstratie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Alle deze apps zijn te downloaden in de App Store en geschikt voor iPhone, Ipod touch en iPad (iOS 5.0 of hoger) en bruikbaar voor onze klanten.

lees minder

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.