Over Horlings

Uw accountants- en belastingadvieskantoor, alert en eigenzinnig

Een alert accountants- en belastingadvieskantoor heeft meer in huis dan alleen kennis van zaken. Wij zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en dagen elkaar voortdurend uit om nóg betere oplossingen voor onze klanten te vinden. We onderhouden persoonlijk contact met relevante instanties en waardevolle partijen. Wij zijn eigenzinnig en kiezen voor pragmatische oplossingen zodat u succesvol kunt ondernemen.

Over Horlings

Meer dan cijfers

Op ons kantoor in Amsterdam werken ruim 80 professionals efficiënt en resultaatgericht voor de organisaties van onze klanten. We bieden eigenzinnige oplossingen en geven beleidsondersteuning op niveau. Dat gaat natuurlijk verder dan cijfers alleen. Uw cijfers zijn voor ons een vertrekpunt; we leggen het verband tussen de behaalde resultaten en de kansen voor de toekomst.

Over Horlings

Altijd een passend antwoord

Met meerdere disciplines in accountancy en belastingadvies vindt u bij Horlings altijd de beste adviezen en ondersteuning. Onze adviseurs zijn namelijk elk specialist in accountancy, administratie, audit of belastingadvies. Een ieder heeft ook altijd direct toegang tot een van de andere specialisten. Zij zijn alert op ontwikkelingen in hun vakgebied, in uw branche en in uw organisatie. Daarom kunnen wij u altijd een passend antwoord garanderen.

Over Horlings

Betrokken, alert, actief, eigenzinnig en pragmatisch

Bij Horlings werken we graag samen met ondernemers en partners die onze waarden delen; alert op ontwikkelingen, ondernemend door actief in te spelen op kansen vanuit een eigen visie, een persoonlijke omgang en pragmatisch in het toepassen van wet- en regelgeving. Zo zoeken we met onze kennis en vindingrijkheid de mogelijkheden van actuele ontwikkelingen op zonder de opgelegde wet- en regelgeving uit het oog te verliezen. Daarnaast denken we niet alleen met u mee, we voelen ons ook betrokken bij uw organisatie en zetten ons daarom met passie en ambitie voor uw doelen in. Daarom vernieuwen we onszelf ook constant. Zodat we voor u en uw organisatie producten en diensten kunnen aanbieden waarmee u verder kunt.

 

Ondernemen met Horlings

Samenwerken met Horlings is ondernemen met Horlings. Zodat we samen uw ambities realiseren en klaar zijn voor de toekomst in elk aspect van uw onderneming. Kiest u voor ons, dan zijn wij er voor u met onze actuele kennis, jarenlange ervaring, ons netwerk en persoonlijke aanpak.

Over Horlings

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.