Kees Visser

Kees Visser

Partner

Kees werkt sinds 1987 als accountant in het  MKB en adviseert en helpt klanten bij het samenstellen van  jaarrekeningen, de  financiële administraties, de salarisadministraties, en fiscale advisering in het midden- en klein bedrijf voor zowel nationale als internationale cliënten.

Zijn specialisme is advisering en begeleiding van directeur-grootaandeelhouders in het midden- en kleinbedrijf, opzet en begeleiding bij financiële en salarisadministraties, financieringsaanvragen.

kvisser@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200+31 (0)20 5700 200

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.