Toeslag? Activeer uw digitale postbus

Actualiteit | 28 oktober 2015

De Belastingdienst gaat digitaal. Ontvangt u één of meer toeslagen dan moet u hier nu al rekening mee houden. De berichten over uw toeslagen worden binnenkort alleen nog maar naar uw Berichtenbox gestuurd op MijnOverheid. Heeft u deze nog niet, activeer dan uw digitale postbus zo snel mogelijk.

De blauwe envelop van de Belastingdienst gaat op termijn verdwijnen, nu het berichtenverkeer met burgers en bedrijven stapsgewijs van papier naar digitaal gaat. Inmiddels is de Belastingdienst gestart met de campagne ‘Vaarwel blauwe envelop’ om mensen hierop te attenderen.

Voor toeslagontvangers is de verandering van papier naar digitaal als eerste merkbaar. Vanaf 2016 zal de Belastingdienst namelijk geen toeslagen meer op papier verzenden. Ontvangt u één meer toeslagen dan krijgt u berichten hierover alleen nog maar digitaal binnen in uw Berichtenbox: een persoonlijke beveiligde digitale brievenbus op MijnOverheid. Het is dan ook zaak om zo snel mogelijk uw eigen postbus te activeren met uw DigiD op mijn.overheid.nl.

Let op

Al vanaf komende december verstuurt de Belastingdienst alle toeslagberekeningen naar de Berichtenbox.

Auteur

Joyce Bertens

Toeslag? Activeer uw digitale postbus

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.