VAR Service bij HORLINGS

Actualiteit | 4 juli 2016

Sinds 1 mei is de VAR afgeschaft. U kunt geen VAR meer gebruiken of aanvragen. In plaats daarvan kunt u gebruikmaken van modelovereenkomsten van de Belastingdienst.

Wat moet ik nu doen?

Deze wijziging roept veel vragen op voor u als ondernemer die veel gebruikt maakt van bijvoorbeeld zzp-ers, máár ook voor u als opdrachtnemer. Het vinden van de juiste modelovereenkomst is niet altijd eenvoudig. En soms is er geen modelovereenkomsten van toepassing op uw situatie. Dan moet er een overeenkomst op maat gemaakt worden.

VAR Service

Veel te ingewikkeld vinden wij! Dus hebben wij bij HORLINGS voor u de VAR-Service ontwikkeld. Wat houdt de VAR-Service in? Allereerst kijken wij samen met u of u wel een modelovereenkomst nodig heeft.

Zo ja, dan zoeken wij voor u de juiste modelovereenkomst en passen deze waar nodig aan. Wanneer de modelovereenkomsten niet passen, stellen wij samen met u een overeenkomst op maat op. En heel belangrijk: deze overeenkomsten worden zowel op fiscale als op juridische aspecten gecontroleerd!

Met de VAR Service van HORLINGS kunt u weer snel verder met uw werk!

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze VAR Service, neem dan contact op met Marco Krijger (senior belastingadviseur) of Anne-Marie Dijkhorst (arbeidsjurist).

Auteur

Anne-Marie Dijkhorst

VAR Service bij HORLINGS

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.