Wat doet u als de belastingdienst een boekenonderzoek bij u of uw klanten aankondigt?

Actualiteit | 13 februari 2017

Bijeenkomst | Het boekenonderzoek in de praktijk

23 maart 2017 | 17.30 – 19.30 uur

Vanuit ‘Uw fiscaal partner’ organiseren wij praktijkbijeenkomsten gericht op uw dagelijkse praktijk. Tijdens deze bijeenkomsten wordt aan de hand van voorbeelden een onderwerp helder uiteengezet, met handige tips en trucs en aandachtspunten voor uw praktijk en uw vragen. De bijeenkomst levert u bovendien PE-punten op.
Voor de komende voorjaarsbijeenkomst staat het onderwerp ‘‘Het boekenonderzoek in de praktijk’ gepland.

Programma 23 maart: Het boekenonderzoek in de praktijk.

17.30 uur | Ontvangst
17.45 uur | Inhoudelijk programma

  • Controle door fiscus, waarom en hoe?
  • Verplichtingen en sancties
  • Het boekenonderzoek in de praktijk
  • Tips: do’s en don’ts bij een boekenonderzoek

19.30 uur | Einde

Heeft u interesse in deze gratis praktijkbijeenkomst ‘‘Het boekenonderzoek in de praktijk’, meldt u zich dan snel aan via het formulier of stuur een mail naar info@uwfiscaalpartner.nl. Telefonisch kan ook op 023-5160620. Het aantal plaatsen is beperkt.

Datum: donderdag 23 maart 2017
Kosten: geen (incl. lichte maaltijd)
Tijd: 17.30 – 19.30 uur
Locatie: Horlings Heemstede, Bronsteeweg 10, 2101 AC Heemstede

[vfb id=7]

 

Docent: Marco Krijger MB RB
Marco Krijger is senior belastingadviseur bij Horlings en heeft veel ervaring met fiscale advisering aan DGA’s en ondernemers in het MKB. Het uitvoeren van fiscale Due Diligence onderzoeken, het begeleiden van boekenonderzoeken door de Belastingdienst en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tegen de fiscus zijn zijn specialisme. Marco is voorzitter van de Specialistengroep Formeel Belastingrecht van Nexia Nederland. In die hoedanigheid fungeert hij niet alleen als vraagbaak voor collega fiscalisten, maar verzorgt hij ook regelmatig workshops en publicaties op het gebied van het Formeel Belastingrecht.

Auteur

Joyce Bertens

Wat doet u als de belastingdienst een boekenonderzoek bij u of uw klanten aankondigt?

Actualiteiten

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en alerts
Gegevens ophalen

IT-Audit
Audit
Robert Johan
rjohan@horlings.nl
+31 (0)20 5700 200

 
Neem contact op

De Jong & Laan en Horlings bundelen krachten

Vroomshoop/Amsterdam, 4 september 2023 – Ook Horlings sluit zich na Marshoek en 5BAR Assurance aan bij accountants- en adviesorganisatie de Jong & Laan. Het Amsterdamse kantoor Horlings levert audit, accountancy en fiscale dienstverlening aan vaak internationaal opererende middelgrote en grote ondernemingen, maar ook aan diverse non-profit organisaties (waaronder onderwijsinstellingen). Met deze nieuwe aansluiting versterkt de Jong & Laan haar controle- en (internationale) fiscale tak. Daarnaast is het een grote stap in de richting van landelijke dekking.